ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Αίτηση ελέγχου μη κύριου καταλύματος απο τον ΕΟΤ

Αίτηση ελέγχου μη κύριου καταλύματος απο τον ΕΟΤ
Αίτηση ελέγχου μη κύριου καταλύματος απο τον ΕΟΤ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
Επισημαίνουμε ότι στη διάθεση του ελέγχου θα πρέπει να τεθούν όλα τα  πρωτότυπα παραστατικά στοιχεία τεκμηρίωσης, των επί μέρους μοριοδοτούμενων κριτηρίων, όπως αυτά αναγράφονται ενδεικτικά στο συνημμένο στην παρούσα πίνακα και εφόσον διατίθενται από την επιχείρηση. Επισημαίνεται ακόμα ότι κατά την μοριοδότηση οι επιθεωρητές διαπιστώνουν αν τα επιμέρους τμήματα (καταστήματα, κολυμβητικές δεξαμενές, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων κλπ) περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Τ. αρχιτεκτονικά σχέδια
Τέλος παρακαλούμε για όποια περαιτέρω διευκρίνιση να επικοινωνήσετε με τη Δ/νση Π.Ε.& Ε.Α. / Ε.Ο.Τ. ή με τους επιθεωρητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν  στον έλεγχο.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Κατά τον έλεγχο θα συζητηθεί  με τους επιθεωρητές ο τρόπος καταγραφής των όποιων παραπόνων ενδεχομένως γίνουν από πελάτες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας και φυσικά ο τρόπος διαχείρισης αυτών εκ μέρους σας. Σας επισημαίνουμε ότι ο τρόπος που η επιχείρηση διαχειρίζεται τα παράπονα των πελατών της ή εξετάζει την ικανοποίησή τους, αντανακλά την καλή εικόνα της επιχείρησης γενικότερα.  
Οι επιθεωρητές κατά τη σύνταξη της έκθεσής τους  θα κάνουν τις επισημάνσεις τους και παρατηρήσεις τους  στα συμπεράσματα - διαπιστώσεις τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρότυπο πιστοποίησης κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 45011 (8.1.1)