ΣΧΟΛΕΙΑ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ και το 2013 2014

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ και το 2013 2014
Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, με θέμα τον συντονισμό των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την ανάσχεση της ανεργίας.Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξασφαλίσθηκε η απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013 2014 με ανακατανομή πόρων από άλλα Επιχειρησιακά Προγράμματα.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ και το 2013 2014

κατεβάστε την αίτηση και δείτε τις οδηγίες συμπλήρωσης της αιτησης για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2013

Επίσης αποφασίστηκε δε να κατατεθεί κοινή πρόταση στις υπηρεσίες της Κομισιόν για λύση στο θέμα της χρηματοδότησης του προγράμματος ανακούφισης των νοικοκυριών χωρίς εργαζόμενο αλλά και για την συνέχιση του προγράμματος Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013 2014

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Αννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Γιώργος Γιαννούσης, η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων κ. Αννα Δαλλαπόρτα, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Πόρων του υπουργείου Παιδείας κ. Ευάγγελος Ζαχαράκης και ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην αρχή της συνάντησης ο υπουργός Εργασίας παρουσίασε την πορεία ολοκλήρωσης των υλοποιούμενων προγραμμάτων απασχόλησης, συνολικού προϋπολογισμού 1 δις. ευρώ που αφορούν περισσότερους από 250.000 ανέργους.

Περισσότερα για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013 2014 απο το dikaiologitika.gr όταν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013 2014