ΧΡΗΣΙΜΑ

Πάταγος στο ίντερνετ με τους πίνακες ζωγραφικής μιας 4χρονης !!!Και όμως θα εκπλαγείτε

Πάταγος στο ίντερνετ με τους πίνακες ζωγραφικής μιας 4χρονης !!!Και όμως θα εκπλαγείτε
Πάταγος στο ίντερνετ με τους πίνακες ζωγραφικής μιας 4χρονης !!!Και όμως θα εκπλαγείτε Η ζωγράφος Mica Angela Hendricks δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη συνεργάτιδα για τη δημιουργία σουρεάλ δημιουργιών από… την 4χρονη κόρη της! Ναι καλά διαβάσατε! Η ζωγράφος αποφάσισε κάποια στιγμή να δοκιμάσει τα καινούργια της πινέλα ενώ η κόρη της ήταν απασχολημένη με τις δικές της χειροτεχνίες. Τότε η 4χρονη, είπε στη μαμά της πώς θα ήθελε να συμμετάσχει στις ζωγραφιές που κάνει.

Έτσι η Mica, αφού έφτιαξε ένα σκίτσο, επέτρεψε στην κόρη της να το ολοκληρώσει, προσθέτοντας το σώμα στο κεφάλι που μόλις είχε ζωγραφίσει η ίδια.

Στη συνέχεια η μικρή ζωγράφισε σώμα δεινοσαύρου κάτω από ένα άλλο κεφάλι που είχε φτιάξει η μαμά της… Η Mica κατενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα!

Έτσι ξεκίνησε μια απίστευτη συνεργασία μεταξύ μάνας και κόρης η οποία έγινε σειρά πινάκων με τίτλο «Falling Leaves».

Τους πίνακες ανέβαζει η μητέρα στο blog της και η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη ώστε αποφάσισε να τα πουλήσει, με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

galle4

galle3

galle2

«Λατρεύω οτιδήποτε ζωγραφίζει η κόρη μου… Είναι ένας απίστευτος συνδυασμός του δικού της στυλ με το δικό μου…» εξομολογείται η μητέρα.
star.gr