Δημόσιο

Υπ Υγείας:Θα απολυθούν όσοι δεν κάνουν αίτηση μετάταξης

Υπ Υγείας:Θα απολυθούν όσοι δεν κάνουν αίτηση μετάταξης
Υπ Υγείας:Θα απολυθούν όσοι δεν κάνουν αίτηση μετάταξης Όσοι δεν κάνουν αιτήσεις για την κινητικότητα, κινδυνεύουν με απόλυση ανέφερε σε συνέντευξη του ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης

Σε ερώτηση του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων για το αν βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη και με απόλυση κάποιοι εργαζόμενοι, που δεν υποβάλλουν τις αιτήσεις για την κινητικότητα, ή κάποιοι αρνούνται να μετακινηθούν, απαντά:

«Έχω δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση λόγω κινητικότητας, διαθεσιμότητας στον χώρο της Υγείας. Αυτή η δέσμευση ισχύει όσο οι εμπλεκόμενοι τηρούν τις διαδικασίες. Εάν οι εμπλεκόμενοι -αναφέρομαι στους υπαλλήλους που είναι σε διαθεσιμότητα- δεν κάνουν τις αιτήσεις εγκαίρως και κάνουν κάποιου είδους επανάσταση -ας το πούμε έτσι στις διαδικασίες του κράτους- τότε πολύ φοβούμαι ότι αυτοί που τους παρασύρουν σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να τους πάρουν στον λαιμό τους, γιατί όσοι δεν κάνουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός συστήματος και άρα στο τέλος και να απολυθούν».