Δημόσιο

Μέχρι τις 15 η απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Δημοσίου

Μέχρι τις 15 η απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Δημοσίου Μέχρι τις 15 η απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Δημοσίου
Μέχρι τις 15 η απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Δημοσίου Προθεσμία μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δίνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την απογραφή στο Μητρώο Μισθοδοτουμένων Ελληνικού Δημοσίου από τα ΝΠΙΔ και τους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με εγκύκλιο που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρέπει άμεσα τα ΝΠΙΔ και οι ΟΤΑ να προχωρήσουν άμεσα στην ενημέρωση των στοιχείων του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου για όλους τους απογεγραμμένους και να αποστείλουν τα αρχεία της απογραφής

‘Όπως είναι γνωστό, η ορθή συμπλήρωση και επιβεβαίωση των στοιχείων των απογεγραμμένων στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη των Διευθύνσεων Διοικητικού / Προσωπικού των υπηρεσιών του δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α. Ως εκ τούτου, οι αρμόδιοι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Διοικητικού / Προσωπικού θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι:

1. έχουν απογράψει όλους τους υπόχρεους σε απογραφή και

2. τα στοιχεία των απογεγραμμένων στο Μητρώο είναι πλήρη, έγκυρα και επικαιροποιημένα.

Ετσι το υπουργείο καλεί να ολοκληρώσουν τις ανωτέρω ενέργειες μέχρι 15 Οκτωβρίου 2013 σύμφωνα με την εγκύκλιο που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr Η μη έγκαιρη εκπλήρωση των προαναφερόμενων υποχρεώσεων από τα αρμόδια όργανα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία συνιστά λόγο ελέγχου για την τέλεση του πειθαρχικού παραπτώματος της παράβασης του υπαλληλικού καθήκοντος

Επίσης με την παρούσα εγκύκλιο επισημαίνεται ότι, όσα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και οι δημοτικές Επιχειρήσεις δεν έχουν ανταποκριθεί στην απογραφή του προσωπικού τους θα πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα στην αποστολή των σχετικών εγγράφων και αρχείων που αναφέρονται στην εγκύκλιο μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013.