Δημόσιο

ΑΣΕΠ: Τελικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του ΟΑΕΔ και του υπ. Περιβάλλοντος

ΑΣΕΠ: Τελικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του ΟΑΕΔ και του υπ. Περιβάλλοντος
ΑΣΕΠ: Τελικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του ΟΑΕΔ και του υπ. Περιβάλλοντος Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τον τελικό πίνακα κατάταξης με τα αποτελέσματα της διαθεσιμότητας για το υπουργείο Περιβάλλοντος και τον ΟΑΕΔ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
(ΑΡ. 90 Ν. 4172/2013)

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ΄ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει.

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των ως άνω φορέων, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και στους οικείους πίνακες ανακοινώσεων των φορέων.

- Τελικός πίνακας κατάταξης υπαλλήλων