Δημόσιο

Προκήρυξη για ένταξη στο μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών

Προκήρυξη για ένταξη στο μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών Προκήρυξη για ένταξη στο μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών
Προκήρυξη για ένταξη στο μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε προκήρυξη για την ένταξη υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους  στο μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών προτίθεται να στελεχώσει το μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ. (εφεξής Μητρώο). Για το λόγο αυτό προσκαλεί τους μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στην αριθ. 2/95230/0004/24.10.2013 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ( Β'2730):

α) Ανήκουν στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)
β) Έχουν συνολικά πλήρη διετή εμπειρία ως υπηρετούντες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή σε οποιαδήποτε ελεγκτική υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου.
Επισημαίνεται ότι δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο έχουν και οι διορισθέντες υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ της προκήρυξης 1Γ/2008 του ΑΣΕ Π (ΦΕΚ διορισμού : 7/τ.Γ'/12.1.2012)
γ) Έχουν λευκό ποινικό μητρώο και δεν τους έχει επιβληθεί καμία πειθαρχική ποινή, ούτε εκκρεμεί εναντίον τους πειθαρχική δίωξη.
Για την τελική επιλογή των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στο Μητρώο, θα διενεργηθεί συνέντευξη από τριμελή επιτροπή η οποία συγκροτείται με απόφαση Υπουργού Οικονομικών.
Τα στοιχεία που αξιολογούνται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αφορούν κυρίως σε στοιχεία της προσωπικότητας και της γενικής συγκρότησης του υποψηφίου.
 
Αναρτητέα στο διαδίκτυο
Μετά την κατάρτιση του Μητρώου, οι εγγεγραμμένοι σε αυτό υπάλληλοι παραμένουν μέχρι την κατάρτιση νέου Μητρώου, εκτός αν συντρέχει λόγος διαγραφής τους.
Οι υπάλληλοι που εγγράφονται στο Μητρώο θα συμμετέχουν υποχρεωτικά σε διαδικασίες εκπαίδευσης που θα λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αυτοπροσώπως, στο Γραφείο 101 της Διεύθυνσης Προσωπικού ή με συστημένη επιστολή στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:

Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Γενική Διεύθυνση Διοίκησης & Ελέγχου
Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων από την Ε.Ε.
Γενικό Πρωτόκολλο, Γραφείο 101
Πανεπιστημίου 37, 1ος όροφος
Τ.Κ. 10165, ΑΘΗΝΑ
Αίτηση για την ένταξη στο Μητρώο Δημοσιονομικών
    Ελεγκτών & Ελεγκτών της ΕΔΕΛ    

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την υπογραφή της παρούσας και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, ήτοι έως και τη 13η Δεκεμβρίου 2013. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής τους, κρίνεται από τη ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Η ανακοίνωση αυτή :
α) να αποσταλεί στους Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ενημέρωση των υπαλλήλων τους.
β) να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.
Για την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέντευξης, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Προσωπικού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους .