Δημόσιο

Δωρεάν σεμινάρια πιστοποίησης επαγγελματικής ικανότητας Φορτηγών & Λεωφορείων

Δωρεάν σεμινάρια πιστοποίησης επαγγελματικής ικανότητας Φορτηγών & Λεωφορείων
Δωρεάν σεμινάρια πιστοποίησης επαγγελματικής ικανότητας Φορτηγών & Λεωφορείων Δωρεάν Σεμινάρια Πιστοποίησης Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) Φορτηγών & Λεωφορείων (35 & 42 ώρες αντίστοιχα) σε ανέργους Ασπροπύργιους, Επαγγελματίες Οδηγούς, οι οποίοι χωρίς ΠΕΙ, κινδυνεύουν να χάσουν το δίπλωμά τους.

Σε μια ακόμη, εξαιρετικά στοχευμένη, κοινωνική πρωτοβουλία, με στόχο να σταθεί αλληλέγγυος σε μια ομάδα άνεργων Δημοτών, προχωρά ο Δήμος Ασπροπύργου. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης, κ. Νικόλαου Μελετίου, που ήρθε σε επαφή με Σχολή Εκπαίδευσης Οδηγών για Διπλώματα ADR, ΠΕΙ και Κάρτα Μεταφορέα, ο Δήμος Ασπροπύργου διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάρια, για τους άνεργους Επαγγελματίες Οδηγούς.

Τα σεμινάρια αυτά, για το Δίπλωμα ΠΕΙ, είναι απαραίτητα για τους Επαγγελματίες Οδηγούς, είτε είναι ανεξάρτητοι και αυτοαπασχολούμενοι, είτε μισθωτοί και εργάζονται σε εταιρείες. Καθώς είναι γνωστό ότι, οι αρμόδιες αρχές (Διευθύνσεις Μεταφορών) δεν θα χορηγούν και δε θα διατηρούν σε ισχύ Επαγγελματικές Άδειες Οδηγού σε οδηγούς, οι οποίοι απαιτείται να κατέχουν και δεν κατέχουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Ασπροπύργου, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, άνεργους Επαγγελματίες Οδηγούς, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, και είναι Δημότες Ασπροπύργου, να προσέρχονται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (Γραφείο Δημάρχου, αρμόδιος υπάλληλος ο κ. Μιχάλης Λιόσης), για τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, που θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Διπλώματος και της Κάρτας Ανεργίας, μέχρι την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου (από 09:00-14:00).

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον Ασπρόπυργο στην Γλυφαδα, με ευθύνη της Σχολής ¨3S4S Εφαρμογές ΕΠΕ¨, και την υποστηριξη της Κοινότητας Καινοτομίας «Innovation-Community.gr», της "Projectyou", και των της Κοινωνικής Επιχείρησης ΣΥΝΔΡΩ και χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση αυτών που θα τα παρακολουθήσουν.