Δημόσιο

Μέσω κινητού τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Μέσω κινητού τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Μέσω κινητού τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων
Μέσω κινητού τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Ανά πάσα στιγμή οι επιβάτες του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, σε λίγο καιρό, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μέσω ενός νέου ευρωπαϊκού προγράμματος, ακόμη και με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου, σε πόση ώρα θα εκτελείται το κάθε δρομολόγιο και σε πόση ώρα θα περνάει από κάθε στάση.

Ειδικότερα, το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος σε συνεργασία με την αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Τρικκαίων, e-trikala Α.Ε. προκειμένου μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αρχίσει η εφαρμογή του.

Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος έχει ως «πυλώνα» το νέο τερματικό σταθμό του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, ενώ «έξυπνα μηχανήματα» τα οποία θα πληροφορούν τους επιβάτες για την κίνηση των λεωφορείων και τον ακριβή χρόνο άφιξης και αναχώρησης θα τοποθετηθούν σε όλη την έκταση του Δήμου Τρικκαίων, εντός και εκτός πόλης, από το Δενδροχώρι και το Διαλεκτό, μέχρι το Μεγαλοχώρι και τη Ράξα.

Η νέα αυτή επένδυση γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών-δημοτών των Τρικάλων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να προγραμματίζουν με ακρίβεια τις δουλειές τους στη πόλη και εκτός αυτής.