Δημόσιο

Αιτήσεις με πολλές ελλείψεις δικαιολογητικών για τις άδειες ΕΔΥΜ του 2015

Αιτήσεις με πολλές ελλείψεις δικαιολογητικών για τις άδειες ΕΔΥΜ του 2015 Αιτήσεις με πολλές ελλείψεις δικαιολογητικών για τις άδειες ΕΔΥΜ του 2015
Αιτήσεις με πολλές ελλείψεις δικαιολογητικών για τις άδειες ΕΔΥΜ του 2015 Το υπουργείο Μεταφορών με εγκύκλιο του που εξέδωσε δίνει λίγες ημέρες ακόμη για την υποβολή των δικαιολογητικών από τους μεταφορείς αφού πολλές ήταν οι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά για την χορήγηση αδειών ΕΔΥΜ και την μοριοδότηση των αιτήσεων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχου των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν στο υπουργείο Μεταφορών για τη χορήγηση των αδειών ΕΔΥΜ για το έτος 2014, διαπιστώθηκε ότι μεγάλος αριθμός των ενδιαφερομένων δεν έχει προσκομίσει το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των εν λόγω δικαιολογητικών χρησιμοποιείται για τη μοριοδότηση των αιτήσεων, παρακαλούνται οι μεταφορείς που υπέβαλαν αίτηση για τη χορήγηση βιβλίου ΕΔΥΜ για το έτος 2015 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας τυχόν πρόσθετα δικαιολογητικά έως και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 (15-12-2014).
Σε περίπτωση μη υποβολής των ελλειπόντων δικαιολογητικών, η μοριοδότηση θα διενεργείται βάσει των ήδη υποβληθέντων δικαιολογητικών.