Δημόσιο

Δημοπρατήθηκαν σήμερα επτά δημοτικά αναψυκτήρια σε παραλίες των Χανίων

Δημοπρατήθηκαν σήμερα επτά δημοτικά αναψυκτήρια σε παραλίες των Χανίων Δημοπρατήθηκαν σήμερα επτά δημοτικά αναψυκτήρια σε παραλίες των Χανίων
Δημοπρατήθηκαν σήμερα επτά δημοτικά αναψυκτήρια σε παραλίες των Χανίων Με τιμές που κυμαίνονται από 12.600 ευρώ έως και 24.100 ευρώ και ποικίλουν ανάλογα με τη θέση, δημοπρατήθηκαν σήμερα στα Χανιά επτά δημοτικά αναψυκτήρια που βρίσκονται στις παραλίες Αγίων Αποστόλων και Χρυσής Ακτής του δήμου Χανίων.

Η διαδικασία που έγινε στο δημαρχείο της πόλης αφορούσε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό και για πρώτη φορά μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του διαδικτύου δίνοντας την ευκαιρία σε οποίον πολίτη επιθυμούσε να την παρακολουθήσει.

Η εκμίσθωση των δημοτικών αναψυκτηρίων αφορά χρονικό διάστημα από σήμερα έως και τις 31 Οκτωβρίου, ενώ με βάση τους όρους της σύμβασης κάθε εκμισθωτής οφείλει να προκαταβάλει το 50% του συνολικού μισθώματος ενώ το υπόλοιπο ποσό οφείλει να το καταβάλει στην μέση του χρόνου εκμίσθωσης.

Η εκμίσθωση αφορά αποκλειστικά τα δημοτικά αναψυκτήρια και όχι την ανάπτυξη οπρελοκαθισμάτων για τα οποία θα γίνει άλλος πλειοδοτικός διαγωνισμός τις επόμενες ημέρες.

Το τίμημα για τις καντίνες που εκμισθώθηκαν σήμερα αφορά όλη την περίοδο και είναι για ένα από τα επτά αναψυκτήρια 24.100 ευρώ, για δυο αναψυκτήρια 15.150 ευρώ, για ένα αναψυκτήριο 14.000 ευρώ και για τα άλλα τρία 12.600 ευρώ.