Δημόσιο

Λαϊκή Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη

Λαϊκή Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη
Λαϊκή Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας διοργανώνεται το 4o Ποδηλατικό Διημέρου-Θεσσαλονίκης 2015 στις 26-27 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Π.Ο. ΒΕΛΟΣ και Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

 Και Φέτος, σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι φίλοι του αθλήματος που επιθυμούσαν διακαώς τη συμμετοχή στο μεγάλο αυτό circuit, θα υπάρξει πέραν από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών και η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.
Αθλητές και πρωταθλητές λοιπόν απ' όλη την Ελλάδα, κατηγορίας Ανδρών Elite, Εφήβων καθώς και αθλούμενοι από 30 έως 60+ καλούνται παρουσία του φίλαθλου κοινό της Θεσσαλονίκης, να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών πάνω στις κεντρικότερες λεωφόρους της πόλης.

Τις αγωνιστικές κατηγορίες, θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία (13:00), ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, που ελπίζουμε να κατακλύσουν τον χώρο, στηρίζοντας το άθλημα αλλά και το δικαίωμα χρήσης του μέσου για ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον, στα πρότυπα άλλων Ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.
Για όλους τους συμμετέχοντες θα κληρωθούν δώρα.

                                                              ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :
Σάββατο 26-9-2015 ώρα 11:00 Δρόμος Αντοχής. Εκκίνηση Πλατεία Λαγκαδά.
Διαδρομή: Λαγκαδάς- Άσηρρος- Δορκάς- Νικόπολις – Βερτίσκος – Όσσα- Κρυονέρι- Αυγή- Σοχός – Σκεπαστό- Λίμνη – Αρεθούσα- Βαμβακιά – Ρεντίνα -Ν. Μάδυτος – Απολλωμία – Ν. Απολλωνία – Ν. Καλίνδοια (τερματισμός).

Κυριακή 27-9-2015 - Διεθνές Circuit Θεσσαλονίκης - Χώρος: Λευκός Πύργος
Ώρα: 11: 00 Εκκίνηση κατηγορίας Open
Διαδρομή: Λ. Πύργος- Ν. Γερμανού- Τσιμισκή – Σαλαμίνος – Λ. Νίκης – Λ. Πύργος.
Ώρα: 12:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών – Elite ,Εφήβων.
Ώρα: 13:00 Λαϊκή Ποδηλατοδρομία
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Λευκός Πύργος – Ν. Γερμανού – Τσιμισκή – Σαλαμίνος - Λ. Νίκης – Λευκός Πύργος.
Ώρα 13:30 Απονομές