Δημόσιο

Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στην Fraport

Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στην Fraport Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στην Fraport
Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης των 14 αεροδρομίων στην Fraport Κλείνει εκτός απροόπτου σήμερα, Δευτέρα, και τυπικά, η πρώτη από τις ιδιωτικοποιήσεις, αυτή των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και την παραχώρηση τους στην εταιρεία Fraport

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο Σαββατοκύριακo έβαλαν υπογραφές τους στη σύμβαση οι δύο από τους τρεις εμπλεκόμενους υπουργούς, δηλαδή οι Ευ. Τσακαλώτος και Π. Καμμένος, και σήμερα αναμένεται να κάνει το ίδιο και ο τρίτος εμπλεκόμενος, ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης.

Μέχρι χθες το βράδυ, πάντως, υπογραφή στη σύμβαση ο κ. Σπίρτζης δεν είχε βάλει. Από αυτόν επομένως εξαρτάται και το αν θα κλείσει σήμερα το ντιλ ή όχι, αφού αντιπροσωπεία της Fraport βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ.

Εφόσον το ντιλ κλείσει, θα αποτελέσει το πρώτο απτό δείγμα επί ΣΥΡΙΖΑ, τόσο εντός Ελλάδος, όσο και στο εξωτερικό, ότι οι αποκρατικοποιήσεις προχωρούν.