Αθλητισμός

Κύπελλο: Διπλό για τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με «μαχαιριά» Μουργκ στο φινάλε

Κύπελλο: Διπλό για τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με «μαχαιριά» Μουργκ στο φινάλε
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Μουργκ λύτρωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 90’+4 με μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία φέρνει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης.  

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ 1-0 ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο και για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες σε γενικές δεν φάνηκε πως είχαν όρεξη να ρισκάρουν για τον λόγο αυτό τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν μόνο την τροπή που πήραν, μόνο μ’ ένα γκολ από στημένη φάση.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το γκολ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες σε γενικές γραμμές δεν σημείωσαν πολλές τελικές ευκαιρίες – ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο – και συνεπώς το γκολ του Τόμας Μουργκ να είναι η σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ
Ο Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς μπήκε ως αλλαγή του Χρήστου Τζόλη στο 90ο λεπτό και ελάχιστα λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επικίνδυνες φάσεις της ΑΕΚ αποδεικνύοντας ότι η απραξία λόγω του τραυματισμού του, εκ του αποτελέσματος δεν το επηρέασε αγωνιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm