Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ!

eurokinissi eurokinissi
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το 2-2 της Κυριακής (2/4) στο Καραϊσκάκη με τον Άρη, παραιτήθηκε ο Μίτσελ.

O Μίτσελ βρέθηκε (για δεύτερη φορά) στο επίκεντρο της κριτικής από τη Θύρα 7, η οποία ζήτησε την απομάκρυνσή του. Ο Ισπανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Οι έντονες αποδοκιμασίες στο «Καραϊσκάκης» μετά το 2-2 με τον Άρη για τον Ισπανό προπονητή και για τους παίκτες φαίνεται ότι έπαιξαν το ρόλο τους στην παραίτηση του Μίτσελ.

Το χτεσινό παιχνίδι ήταν το δεύτερο στη σεζόν που ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 και δεν πήρε τη νίκη, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο 2-2 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός παίζει μέσα στο ερχόμενο δεκαήμερο... όλη τη χρονιά, ενώ βρίσκεται στο -3 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και κατά συνέπεια από πρώτη και δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 21:00 απέναντι στον ΠΑΟΚ εντός έδρας, ενώ την Κυριακή 9 του μήνα πάει... Λεωφόρο για ακόμα έναν «τελικό» απέναντι στον Παναθηναϊκό (21:00).

Τέλος, πριν τη διακοπή ελέω Πάσχα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (Τετάρτη 12/4, 19:30) στη ρεβάνς του 0-3 ψάχνοντας μία τεράστια ανατροπή απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα.

Πιθανός διάδοχος του Μίτσελ για τα τελευταία 9 (ή 10 μαζί με τον τελικό κυπέλλου) παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ζοσέ Ανιγκό.

Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ διαρρέει πως ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν, καθώς ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του από την ομάδα, με τον Ζοσέ Ανιγκό να είναι ο επικρατέστερος, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αναλάβει την ομάδα.

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1642926518497169408}

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της.

Λίγη ώρα νωρίτερα πάντως, από το Dnews είχαμε... συμφωνήσει ότι ο Μίτσελ δεν θα είναι στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την... αθλητική εκπομπή που «ανέβηκε» στο TikTok.

@dnews.gr Στο 2ο επεισόδιο της «αθλητικής εκπομπής» - «Ο Μάκης και ο Γάκης» σχολιάζουν τα χθεσινά ντέρμπι, τις «γκέλες» του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τη νίκη της ΑΕΚ #superleaguegreece #panathinaikos #olympiacos #aek #paok #podosfairo #fyp #fy #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr