Αθλητισμός

«Θολό τοπίο» πότε θα ανοίξει το ΟΑΚΑ - «Ευελπιστούμε να ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο μέσα στο 2024» λέει ο Βρούτσης

eurokinissi eurokinissi
Κλειστό για όλο το 2024 θα μείνει το ΟΑΚΑ προκειμένου να γίνουν όλες οι μελέτες που απαιτούνται και να γίνουν και όλες οι υποχρεωτικές εργασίες συντήρησης. Τουλάχιστον, αυτό προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Σήμερα το απόγευμα, ο υφπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε πως θα διατεθούν 57 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, μετά το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω στατικής ανεπάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα.

Ακόμα, ο κ. Βρούτσης είπε στην ΕΡΤ πως κατά 30% αυξάνονται οι μεταβιβάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού, με βάση το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 που κατατέθηκε, σήμερα (02/10), στη Βουλή. «Έγιναν συνεννοήσεις, διευθετήσεις» με τους αθλητικούς συλλόγους, που φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος στο ΟΑΚΑ.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο» ανέφερε, επίσης, ο κ. Βρούτσης. Όσον αφορά στο Ολυμπιακό Στάδιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δεύτερης μελέτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) στα στέγαστρα Καλατράβα βρίσκεται η διοίκηση του ΟΑΚΑ.