Αθλητισμός

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ρώσος youtuber πίσω από την εισβολή - Προσέφερε 350.000 δολάρια

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ρώσος youtuber πίσω από την εισβολή - Προσέφερε 350.000 δολάρια Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο τελικός του Champions League διακόπηκε από τρία άτομα που εισέβαλαν στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ στο πρώτο κιόλας λεπτό της έναρξης του αγώνα Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρεις οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του τελικού του Champions League - με τον μέσο της Ντόρτμουντ -Μαρσέλ Σάμπιτσερ- να προσπαθεί να σταματήσει τον έναν.

Το παιχνίδι διακόπηκε όταν οι τρεις εισβολείς έτρεξαν μέσα στο γήπεδο του αγώνα.

Ο ένας άνδρας με λευκό πουκάμισο και σορτς φαινόταν να τραβάει βίντεο  από το κινητό του και κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη του καθώς το προσωπικό ασφαλείας προσπαθούσε να τον πιάσει.

Ακόμη δύο άνδρες κατάφεραν να περάσουν την ασφάλεια και να μπουν μέσα στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ.

Ρώσος Youtuber πίσω από την εισβολή στον αγώνα  Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ένας Ρώσος Youtuber, υποσχέθηκε το ποσό των 350.000 δολαρίων, σε όποιον φίλαθλο θα έμπαινε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας μπλούζα με όνομα Mellstroy.

Αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιεί ο 25χρονος Ρώσος Youtuber, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αντρέι Μπούριμ κι έχει κανάλι στο youtube.

Για την ιστορία πάντως δόθηκαν από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περίπου 5 εκατομμύρια λίρες για την ασφάλεια του αγώνα στο Γουέμπλεϊ.