Αθλητισμός

Euro 2024: «Έξαλλος» ο Βούτσιτς με την εθνική Σερβίας, επειδή ταξίδεψε με κροατική αεροπορική

Euro 2024: «Έξαλλος» ο Βούτσιτς με την εθνική Σερβίας, επειδή ταξίδεψε με κροατική αεροπορική Φωτογραφία: EPA/ MARKO DJOKOVIC
Ο εκνευρισμός του προέδρου αποκαλύφθηκε τώρα, για να μην επηρεαστεί η στήριξη των Σέρβων στην ομάδα όσο έπαιζε στο Euro 2024.

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξοργίστηκε με τη εθνική ομάδα της Σερβίας, πριν καν αποκλειστεί πρόωρα από το Euro 2024.

Ο λόγος του εκνευρισμού του προέδρου της χώρας ήταν πως η εθνική ομάδα ταξίδεψε στη Γερμανία για το Euro 2024 με κροατική αεροπορική εταιρεία. Αυτό αποκάλυψε η Άνα Μπρνάμπιτς, πρώην πρωθυπουργός της Σερβίας και νυν πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας.

«Έχουμε την Air Serbia και όλοι ταξιδεύουμε με αυτή την εταιρεία. Όταν προσγειώνεται το αεροπλάνο, το να βλέπεις το Air Serbia είναι η υπερηφάνεια μας», είπε η Μπρνάμπιτς σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, σύμφωνα με το index.hr.

Πρέπει να εξεταστεί πώς λήφθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθεί κροατική αεροπορική εταιρεία και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό, συμπλήρωσε η πρώην πρωθυπουργός.

Ο εκνευρισμός που προκάλεσε αυτή η απόφαση δεν αποκαλύφθηκε νωρίτερα, γιατί θα μπορούσε να αποσπάσει τον κόσμο από την υποστήριξη της εθνικής ομάδας, συμπλήρωσε.

Ανεξαρτήτως του πώς ταξίδεψε η εθνική Σερβίας στη Γερμανία, επιστρέφει πρόωρα στη βάση της. Αποκλείστηκε από το Euro 2024 δίχως να σημειώσει νίκη και έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ.