Αθλητισμός

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ο Καπράλος παρέδωσε την ελληνική σημαία στην Ντρισμπιώτη (Βίντεο)

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ο Καπράλος παρέδωσε την ελληνική σημαία στην Ντρισμπιώτη (Βίντεο) Φωτογραφία: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΕ/ EUROKINISSI
«Την ημέρα που το έμαθα, είχα ταχυκαρδία», δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το γεγονός ότι θα είναι σημαιοφόρος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, παρέδωσε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη την ελληνική σημαία, καθώς η πρωταθλήτρια του βάδην θα είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2024.

Λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για το Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση της ΔΟΕ, ο Σπύρος Καπράλος υποδέχθηκε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο γραφείο του, προκειμένου να της παραδώσει συμβολικά τη σημαία.

«Αντιγόνη, σου παραδίδω συμβολικά την ελληνική σημαία γιατί θα είστε σημαιοφόροι με τον Γιάννη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο Παρίσι, εύχομαι να την κρατήσετε ψηλά, γιατί θα έχετε πίσω σας την ομάδα των 100 που ελπίζουμε ότι θα δοξάσουν την Ελλάδα», της είπε ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

«Δεν έχω παραβρεθεί ξανά σε τελετή έναρξης, παρότι είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπαίνω σε αυτή την τελετή ως σημαιοφόρος. Είναι τεράστια η τιμή, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ ενθουσιασμένη», δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

«Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπούμε μαζί με τον Γιάννη και θα χαιρετήσουμε όλο τον πλανήτη», συμπλήρωσε.

Η πρωταθλήτρια του βάδην εξομολογήθηκε πως όταν έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος είχε ταχυκαρδία. «Την επόμενη ημέρα ήταν από τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής μου. Οπότε καταλαβαίνετε ότι μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια», συμπλήρωσε.

{https://x.com/HellenicOlympic/status/1813940152718479437}