Αθλητισμός

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό: Ποιος είναι ο νέος του ρόλος

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό: Ποιος είναι ο νέος του ρόλος
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επιστρέφει στο «σπίτι» του, τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η μεγάλη επιστροφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το «σπίτι» του, είναι γεγονός. Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνει χρέη European Ambassador, ένα ακόμη πόστο από το οποίο θα υπηρετήσει στο «τριφύλλι» μετά από αυτά του προπονητή, του Γενικού Διευθυντή, του Team Manager αλλά και του διευθυντή των Ακαδημιών.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος γι' αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πως «όλοι γνωρίζουν το δέσιμο που έχω με τον Παναθηναϊκό και την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα. Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ούτως ή άλλως ένιωθα πως ήμουν πάντα εκεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την επιστροφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη στο «σπίτι» του, από τη θέση του European Ambassador. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 19 χρόνια με την πράσινη φανέλα (1990-2009) πανηγυρίζοντας 25 τίτλους, ενώ μετά το τέλος της σπουδαίας αθλητικής του καριέρας συνέχισε να υπηρετεί την ομάδα από διάφορα πόστα. Συγκεκριμένα, διετέλεσε προπονητής, Γενικός Διευθυντής, Team Manager, αλλά και διευθυντής των Ακαδημιών, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την πλούσια συλλογή των τίτλων του με τον Παναθηναϊκό.