Αθλητισμός

ΠΑΟΚ - Άρης: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ - Άρης: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Φωτογραφία: Eurokinissi
Με ανεβασμένη ψυχολογία και τεράστια «δίψα» για τη νίκη θα αγωνιστούν απόψε στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Άρης.

Στον απόηχο της ήττας του με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ, στην πρεμιέρα του League Stage του UEFA Europa League, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Άρη στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να παραμείνει στην κορυφή, αυτή του Άκη Μάντζιου να κλείσει την ψαλίδα, έχοντας προχωρήσει μεσοβδόμαδα και στο Κύπελλο με το 1-0 επί του Εθνικού Πειραιώς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και τεράστια «δίψα» για τη νίκη θα αγωνιστούν απόψε στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (20:30) ΠΑΟΚ και Άρης.

Οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι και συμπολίτες τίθενται απόψε αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αποσκοπώντας σε «τρίποντο» το οποίο θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, αλλά και να αποκτήσουν πολύ μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στην προηγούμενη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο κάνοντας περίπατο με 1-4. Ομοίως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 2-1.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας μέσα από τη συχνότητα του NOVA SPORTS PRIME.