Επιχειρήσεις

Η Opel γιόρτασε την επίσημη έναρξη παραγωγής του νέου Crossland X

Η Opel γιόρτασε την επίσημη έναρξη παραγωγής του νέου Crossland X
Η Opel γιόρτασε την επίσημη έναρξη παραγωγής του νέου Crossland X στη Zaragoza της Ισπανίας. Μάλιστα ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Opel, Καρλ Τόμας Νούμαν οδήγησε το πρώτο νέο μοντέλο που ήταν λευκό με μαύρη οροφή και φυσικά ήταν εκτός γραμμής παραγωγής.

«Είναι μία θαυμάσια ημέρα για την Opel και το εργοστάσιο της Zaragoza. Το Crossland X είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής μας επέλασης καθώς προσθέτουμε ένα ακόμα συναρπαστικό αυτοκίνητο στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά SUV / CUV, που θα υποστηρίξει τη στρατηγική ανόδου μας» δήλωσε ο κ. Νούμαν.

Να σημειώσουμε ότι το Crossland X είναι το πρώτο ορατό αποτέλεσμα της συνεργασίας με την PSA που ξεκίνησε το 2012. Στο μέλλον, θα υπάρξει συνεργασία και στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς Corsa που θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική της PSA. Όπως ήδη ανακοινώθηκε το 2016, το αυτοκίνητο θα περάσει από τη γραμμή παραγωγής της Zaragoza μέχρι τα τέλη του 2019.

Το νέο μοντέλο συνδυάζει πρακτικότητα και ευρυχωρία με τη μοντέρνα εμφάνιση ενός SUV και προσφέρει εξαιρετικές καινοτομίες που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη. Επίσης αντιπροσωπεύει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στη μεγαλύτερη προϊοντική επέλαση στην ιστορία της Opel/Vauxhall. Από το 2016 έως το 2020 η εταιρία θα λανσάρει 29 νέα μοντέλα, επτά από τα οποία μόνο το 2017.