Επιχειρήσεις

Για ζεστό και οικονομικό χειμώνα, ο ΕξοικονοΜάκης έχει τις λύσεις

Για ζεστό και οικονομικό χειμώνα, ο ΕξοικονοΜάκης έχει τις λύσεις
Πριν ακόμη μπουν για τα καλά τα πρώτα... κρύα, στο μυαλό μας στριφογυρίζουν ιδέες για έναν ζεστό και οικονομικό χειμώνα. Αν μη τι άλλο, φέτος αυτή η σκέψη είναι πιο περίπλοκη από ποτέ!

Το θέμα της ενέργειας μας απασχολεί όλο και περισσότερο, ειδικά όσο αρχίζει να κατεβαίνει η θερμοκρασία. Ο ενεργειακός «πονοκέφαλος» μας κάνει να αναζητάμε λύσεις και πρακτικές συμβουλές. Στόχος είναι να ζεσταθούμε σαν... βασιλιάδες αλλά παράλληλα να εξοικονομήσουμε και χρήματα.

Όσο κι αν ψάχνουμε, όμως, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η γνώμη ενός ειδικού, ενός ανθρώπου που γνωρίζει τα «μυστικά», τους τρόπους για να ελέγξουμε την ενέργεια που καταναλώνουμε, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα.

Ποια πρέπει να είναι η χρήση των συσκευών, ώστε να μην φουσκώνει ο λογαριασμός; Πώς μας συμφέρει να χρησιμοποιούμε το καλοριφέρ, την ηλεκτρική μας κουβέρτα, το κλιματιστικό, τη σόμπα υγραερίου κ.ο.κ.; Ποιες τεχνολογίες βοηθούν στην εξοικονόμηση της ενέργειας (π.χ. Wi-Fi, θερμοστάτης κ.ο.κ.);

Απαντήσεις και χρήσιμα tips

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έχει ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα γύρω από την εξοικονόμηση. Ένας ειδικός που που θα μοιραστεί μαζί σου όλα τα tips που χρειάζεσαι. Ένας «ψαγμένος» άνθρωπος για τα θέματα της ενέργειας, αυτός που θα σου δώσει προσφορές για προϊόντα που σε ενδιαφέρουν καθώς και tips για το πώς να διαλέξεις τη σωστή συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας καθημερινά.

Teliko KV exoikonomaki

Ο expert στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ΕξοικονοΜάκης, ο κατά κόσμον Μάκης Παπασημακόπουλος. Για να μην χάνετε χρόνο ρωτώντας δεξιά κι αριστερά, για να μην πελαγώσετε ψάχνοντας ώρες ατέλειωτες στο ίντερνετ για συμβουλές και λύσεις, ήρθε για σας ο ΕξοικονοΜάκης, ο «άνθρωπός σας» για έναν ζεστό και οικονομικό χειμώνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=KAAbrPRuOYA&list=PLWJCPtO4i2fvFJrRtGA8y8IYAupbkezWn&index=2}

Τί έχει να μας πει ο Μάκης ο ΕξοικονοΜάκης; Ορίστε κάποια από τα «μυστικά» όπως ο ίδιος τα μοιράζεται με τους ανθρώπους που επιλέγουν προϊόντα από τον Κωτσόβολο:

Εξοικονόμηση

  • Ένας αφυγραντήρας μπορεί να αλλάξει τη θερμοκρασία και την ατμόσφαιρα, διώχνοντας την υγρασία
  • Ένα κλιματιστικό νέας τεχνολογίας, μπορεί να σου εξοικονομήσει έως και 50% ενέργεια
  • Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χαμηλώνει κατά πολύ το κόστος, σε κάθε σου ζεστό μπάνιο
  • Μία ηλεκτρική κουβέρτα σε απαλλάσσει από μεγάλη κατανάλωση μέσα στο βράδυ
  • Μία σόμπα υγραερίου σε ζεσταίνει, χωρίς να σου προσθέτει άγχη Και αυτή είναι μόνο η αρχή…

{https://www.youtube.com/watch?v=xrHh0fEDubk&list=PLWJCPtO4i2fvFJrRtGA8y8IYAupbkezWn&index=5}

Με τις κατάλληλες συσκευές και τη σωστή χρήση τους, μπορείτε να δείτε πραγματική διαφορά στον λογαριασμό σου.

Για παράδειγμα, με τα κλιματιστικά, μπορείτε να θερμάνεται το σαλόνι που κάθεστε και όχι ολόκληρο το σπίτι, ενώ χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα, αισθάνεστε τη θερμοκρασία 2 βαθμούς πιο πάνω.

{https://www.youtube.com/watch?v=LKyGMMrLR64&list=PLWJCPtO4i2fvFJrRtGA8y8IYAupbkezWn&index=5}

Όμως, δεν είναι μόνο οι κατάλληλες συσκευές -για τις οποίες θα πρέπει να τονιστεί ότι θα βρείτε πληθώρα προϊόντων και επιπλέον οφέλη στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου εξαργυρώνοντας το voucher του προγράμματος «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή»- που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο... δικός μας άνθρωπος για το φετινό χειμώνα, ο ΕξοικονοΜάκης, μας δίνει συμβουλές εξοικονόμησης για το σπίτι και για άλλα σημαντικά θέματα όπως είναι η μόνωση, η περιοχή κ.ο.κ. Ο ΕξοικονοΜάκης έχει προτάσεις που δεν πρέπει να χάσετε για έναν ζεστό και οικονομικό χειμώνα.

NETWORK