Επιχειρήσεις

ΣΟΛ Crowe: Ποιοι είναι το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΟΛ Crowe: Ποιοι είναι το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΣΟΛ Crowe ανακοίνωσε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εύα Αγγελίδη παραμένει Πρόεδρος του ΔΣ για δεύτερη συνεχόμενη τριετία. Ο Θεόδωρος Αντωνάκης, πρώην μέλος του ΔΣ, αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου.

Ο Παναγιώτης Αλαμάνος συνεχίζει ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο Γεώργιος Σταματίου παραμένει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο διατηρούνται επίσης ο Βασίλειος Κουτσουλέντης ως Μέλος, ενώ εισέρχονται δύο νέα μέλη, ο Παναγιώτης Μπάρλας και ο Βικέντιος Τσαρτσής.

Όλα τα μέλη του ΔΣ είναι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, με άδεια άσκησης επαγγέλματος και πολυετή εμπειρία. Η θητεία τους ορίζεται στα τρία έτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από:

- Εύα Αγγελίδη – Πρόεδρος

- Θεόδωρος Αντωνάκης – Αντιπρόεδρος

- Παναγιώτης Αλαμάνος – Διευθύνων Σύμβουλος

- Γεώργιος Σταματίου – Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

- Βασίλειος Κουτσουλέντης – Μέλος

- Παναγιώτης Μπάρλας – Μέλος

- Βικέντιος Τσαρτσής – Μέλος

Η Εύα Αγγελίδη, επανεκλεγείσα Πρόεδρος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που επανεκλέγομαι Πρόεδρος του ΔΣ της ΣΟΛ Crowe. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους μετόχους της εταιρείας μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για μία ακόμα φορά. Είμαι υπερήφανη που αντιπροσωπεύω την γυναικεία ηγεσία αλλά και για το γεγονός ότι είμαι μέλος μίας εταιρείας η οποία στηρίζει στην πράξη την ενδυνάμωση των γυναικών».

Ο Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, πρόσθεσε: «Στη ΣΟΛ Crowe εξελισσόμαστε συνεχώς δημιουργώντας υπηρεσίες με άξονα τις ανάγκες των πελατών μας. Λειτουργούμε μέσα σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, έχοντας καλλιεργήσει μία εταιρική κουλτούρα σεβασμού, αποδοχής, και ασφάλειας. Επενδύουμε στην ανοιχτή επικοινωνία και την πολυεπίπεδη συνεργασία, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα μέλλον ισότιμο και γεμάτο αξία για όλους».

Η ΣΟΛ Crowe υποστηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία “Women Leading@Crowe” της Crowe Global, που στοχεύει στην ανάδειξη της γυναικείας ηγεσίας και την ενδυνάμωση των γυναικών στον επαγγελματικό τους χώρο.