Επιχειρήσεις

Το Flip.gr γιορτάζει την άφιξη νέων κατηγοριών στην πλατφόρμα με “Back to School” προσφορές!

Το Flip.gr γιορτάζει την άφιξη νέων κατηγοριών στην πλατφόρμα με “Back to School” προσφορές!
Το Flip.gr διευρύνει τις κατηγορίες ηλεκτρονικών συσκευών και μέσω της «Back to School» καμπάνιας προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνολογικά gadgets σε ασυναγώνιστες τιμές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν refurbished φορητούς υπολογιστές και smartwatches σε ασυναγώνιστες τιμές έχουν πλέον οι χρήστες που επισκέπτονται το Flip.gr. Οι συσκευές αυτές είναι διαθέσιμες για αγορά από τον Ιούλιο, ενώ η δυνατότητα πώλησης μεταχειρισμένων συσκευών αυτών των κατηγοριών θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι refurbished φορητοί υπολογιστές της Flip περιλαμβάνουν όλα τα μοντέλα MacBook από το 2017 έως και την τελευταία γενιά του 2023, ενώ τα έξυπνα ρολόγια καλύπτουν όλα τα μοντέλα Apple Watch από τη Σειρά 4 έως και τη Σειρά 9, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων μοντέλων Ultra. Οι συσκευές αυτές έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, έως και 67 δοκιμές, και προσφέρονται με εγγύηση 2 ετών και δωρεάν επιστροφή 30 ημερών. Οι refurbished φορητοί υπολογιστές συνοδεύονται από συμβατό φορτιστή για κάθε μοντέλο, ενώ τα smartwatches έρχονται με καλώδιο φόρτισης και λουράκι ίδιου χρώματος με το ρολόι.

Επιπλέον, το Flip γιορτάζει την προσθήκη των δύο νέων κατηγοριών ηλεκτρονικών συσκευών στην πλατφόρμα του, με μία “Back to School” καμπάνια. Μέσω αυτής, το Flip.gr στοχεύει να ενημερώσει τους γονείς ότι - πέρα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς- πρέπει να κάνουν έξυπνες επιλογές όλο το χρόνο. Με άλλα λόγια, το Flip.gr επιθυμεί να διδάξει τους χρήστες να κάνουν έξυπνες και αποδοτικές αγορές οι οποίες καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες τους, γιατί το «νέο» δεν σημαίνει πάντα «καλύτερο», ενώ συχνά σημαίνει απλά «πιο ακριβό».

flip_1_63767.jpg

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι οικογένειες μπορούν επωφεληθούν από τις “Back to School” προσφορές και να αποκτήσουν refurbished «σαν καινούργιες» συσκευές σε πολύ προσιτές τιμές, όπως το iPad 6 από 159,99€ και το MacBook Pro 13" με επεξεργαστή M1 από 1.499,99€. Η καμπάνια τονίζει ότι το «νέο» δεν είναι πάντα καλύτερο και ενθαρρύνει τις αγορές με βάση τη λειτουργικότητα και την κάλυψη των πραγματικών αναγκών.

Τέλος, η Flip.gr θέλει να εκπαιδεύσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς σχετικά με το refurbishment, προκειμένου να ενισχύσει την κατανόηση και την αποδοχή της ανακατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Επιλέγοντας μια refurbished συσκευή από το Flip.gr, οι πελάτες συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα του πλανήτη, ενώ παράλληλα αποκτούν ένα «σαν καινούργιο» προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή με την εγγύηση και την ασφάλεια ενός νέου προϊόντος. Η καμπάνια αυτή είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο η Flip.gr γιορτάζει την επέκταση της γκάμας προϊόντων της, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικές επιλογές για την επιστροφή στα σχολεία.

#FlipBackToSchool #Flip_MakeTheSmartChoice #ForgetWhatYouKnow_GoFLip #GoFlip_GoSmart #Reuse_Refurbish_Flip #Smart_is_Forever