Επιχειρήσεις

Η GR8 Communication αποκτά διπλή πιστοποίηση ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1435

Η GR8 Communication αποκτά διπλή πιστοποίηση ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1435
Οι πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την αριστεία στη διαχείριση έργων επικοινωνίας.

Η GR8 Communication, είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής επικοινωνίας και προβολής. Με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων επικοινωνιακών στρατηγικών, η GR8 Communication, υπό την ηγεσία της Τίνας Μιχαηλίδου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η GR8 Communication ανακοινώνει την επίτευξη μιας σημαντικής επιτυχίας, αποκτώντας τις πιστοποιήσεις ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1435. Οι πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την αριστεία στη διαχείριση έργων επικοινωνίας.

ok-41_1_f2396.jpg

Η απόκτηση της πιστοποίησης ISO 9001 υπογραμμίζει ότι η GR8 Communication έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του προτύπου. Αυτό διασφαλίζει την τήρηση αυστηρών προτύπων ποιότητας σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της εταιρείας, από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επικοινωνιακών στρατηγικών έως την εξυπηρέτηση πελατών. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβεβαίωση της δέσμευσης της GR8 Communication για συνεχή βελτίωση και ικανοποίηση των πελατών της.

unnamed_27_eee7c.jpg

Επιπλέον, η GR8 Communication έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ΕΛΟΤ 1435, η οποία επιβεβαιώνει την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχειριστικής επάρκειας στις υπηρεσίες επικοινωνίας. Το πρότυπο αυτό επικυρώνει ότι η εταιρεία ακολουθεί βέλτιστες πρακτικές και διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους πόρους της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αναδεικνύει την ικανότητα της GR8 Communication να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.

unnamed_28_c23dc.jpg

Η διπλή αυτή πιστοποίηση αποτελεί ορόσημο για την GR8 Communication, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο των επικοινωνιακών υπηρεσιών και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της. Η Τίνα Μιχαηλίδου και η ομάδα της δεσμεύονται να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών τους με επαγγελματισμό και συνέπεια.

IMG_8017_2_bf095.jpg

Η GR8 Communication θα συνεχίσει να επενδύει στην ποιότητα και την αριστεία, στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

ok-10_6e4c9.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις πιστοποιήσεις της GR8 Communication, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.gr8communication.gr.