Επιχειρήσεις

Ξεκινά τις πληρωμές στους παίκτες της Betshop η ΕΕΕΠ

Ξεκινά τις πληρωμές στους παίκτες της Betshop η ΕΕΕΠ
Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας καταβολής των οφειλόμενων ποσών στους παίκτες της διαδικτυακής πλατφόρμας BetShop, η οποία διέκοψε αιφνιδίως τις δραστηριότητές της.

Η ΕΕΕΠ, στο πλαίσιο της προστασίας των νομίμων δικαιωμάτων των παικτών και της διασφάλισης των χρηματικών απαιτήσεών τους, έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων που περιλαμβάνουν τη ρευστοποίηση των εγγυητικών επιστολών που είχε καταθέσει ο πάροχος για τη λήψη άδειας λειτουργίας.

Η διαδικασία επιστροφής περιλαμβάνει τον έλεγχο και την επεξεργασία των δεδομένων από τους «Ηλεκτρονικούς Λογαριασμούς Παικτών» (ΗΛΠ), που έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων από τους παίκτες. Η πλατφόρμα αυτή αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα. Με την έναρξη της λειτουργίας της, η ΕΕΕΠ θα προβεί σε δημόσια ανακοίνωση, καθώς και στην αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων στους παίκτες που έχουν δικαίωμα επιστροφής.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την υποβολή των αιτήσεων εντός καθορισμένης προθεσμίας, και μετά τον έλεγχο αυτών, οι παίκτες θα ενημερωθούν για το ακριβές ποσό που τους οφείλεται. Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μέσω των εγγυητικών κεφαλαίων. Σε περίπτωση αμφισβητήσεων, θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανελέγχου χωρίς να καθυστερεί η γενική διαδικασία.