Επιχειρήσεις

Η TCL παρουσιάζει τη Σειρά NXTFRAME TV στην Ευρώπη, σε μία συνεργασία καινοτομίας με την Bang & Olufsen

Η TCL παρουσιάζει τη Σειρά NXTFRAME TV στην Ευρώπη, σε μία συνεργασία καινοτομίας με την Bang & Olufsen
Η πρώτη της σειρά lifestyle τηλεοράσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η TCL, η κορυφαία εταιρεία στην τεχνολογία οθονών παγκοσμίως, παρουσιάζει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την πρώτη της σειρά lifestyle τηλεοράσεων στην ευρωπαϊκή αγορά, την NXTFRAME TV.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της σειράς στην Κίνα, η NXTFRAME TV έκανε το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στην έκθεση IFA 2024, προσφέροντας έναν πρωτοποριακό συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας και εκλεπτυσμένης αισθητικής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ευρωπαϊκού καταναλωτή.

Η σειρά NXTFRAME TV είναι αποτέλεσμα της νέας, στρατηγικής συνεργασίας της TCL με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ήχου Bang & Olufsen (B&O), για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής εμπειρίας που ξεπερνά τα όρια της απλής θέασης, που μεταμορφώνει την τηλεόραση σε ένα κομψό έργο τέχνης, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

NXTFRAME TV: Τέχνη και τεχνολογία σε μοναδική αρμονία

TCL_c_9d7b1.jpg

Η NXTFRAME TV είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία Quantum Dot (QLED), για ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, με έναν μοναδικό, λεπτό σχεδιασμό πάχους μόλις 2,8 εκ. Το ενσωματωμένο λευκό ή ξύλινο μαγνητικό πλαίσιο δίνει μια μοντέρνα αισθητική ενώ η αντιανακλαστική ματ επίστρωση της οθόνης την κάνει να μοιάζει με πραγματικό πίνακα ζωγραφικής στον τοίχο.

Επιπλέον, η ειδική βιβλιοθήκη τέχνης και η δυνατότητα προσαρμογής της μέσω της λειτουργίας AI Art, επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί προσωπικά έργα τέχνης με βάση τις προτιμήσεις του.

Στον τομέα του ήχου, η TCL ενσωμάτωσε τεχνολογίες αιχμής όπως το Dolby Atmos, το DTS και το DTS Virtual. Το κορυφαίο μοντέλο NXTFRAME Pro διαθέτει ένα ασύρματο ηχοσύστημα 3.1.2, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Bang & Olufsen, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατότητα προσαρμογής μέσω της πλατφόρμας BeoSonic.

Ο Duncan McCue, Vice President of Brand Partnering & Licensing, Bang & Olufsen, δήλωσε: «Η παγκόσμια εμβέλεια της TCL ήταν ένας βασικός παράγοντας για την Bang & Olufsen. Η δέσμευση της TCL για βελτίωση της ποιότητας ήχου ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις αξίες της B&O».

Ο Stefan Streit, General Manager Global Marketing, TCL, πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη σύμβαση αδειοδότησης ήχου για το τμήμα τηλεοράσεων της TCL. Παράλληλα, η συνεργασία με την B&O θα επεκταθεί σε μελλοντικά προϊόντα, όπως η σειρά Mini LED TV X11, διατηρώντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και εξαιρετική ακουστική εμπειρία».

H σειρά NXTFRAME TV είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες που βελτιώνουν την εμπειρία θέασης για τους λάτρεις των ταινιών δράσης και των βιντεοπαιχνιδιών. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz / 144Hz VRR, τεχνολογία Motion Rate 480 με MEMC για βέλτιστη ευκρίνεια κίνησης, και το Game Accelerator 240 με Auto Game Mode και AMD FreeSync Premium για ταχύτατη απόκριση στα παιχνίδια.

Είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μεγέθη: 55, 65, 75 και 85 ίντσες, με όλες τις συσκευές να υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Bluetooth, τρεις εισόδους HDMI, και Wi-Fi 5 για εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η τηλεόραση λειτουργεί με Google TV, παρέχοντας hands-free φωνητικό έλεγχο, και είναι συμβατή με Apple AirPlay 2, Amazon Alexa, Google Assistant και Apple HomeKit.

TCL_92202.jpeg

TCL 50 Series: Smartphones με Δυνατότητες AI και Προστασία της Όρασης

H TCL παρουσίασε παράλληλα και τη νέα σειρά smartphones TCL 50 Series, η οποία ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, όπως AI-based φωνητική μεταγραφή, μετάφραση και σύνοψη κειμένου. Οι λειτουργίες αυτές προσφέρουν έξυπνες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, η TCL επικεντρώνεται στην προστασία των ματιών με τις οθόνες NXTVISION, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας, ενώ μειώνουν την καταπόνηση των ματιών.

Με τις νέες σειρές τηλεοράσεων και smart phones, η TCL αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την αισθητική και τη λειτουργικότητα, φέρνοντας την τέχνη της ψυχαγωγίας σε κάθε σπίτι και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων.

TCL Inspire Greatness

Καθώς η TCL συνεχίζει να καινοτομεί στο design και την τεχνολογία, η δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας θέασης επεκτείνεται και στον αθλητισμό, με την υποστήριξη εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και τη συνεργασία με κορυφαίους αθλητές, αναβαθμίζοντας την εμπειρία θέασης για τους φίλους του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως επιλέγουν την TCL, καθώς η ομάδα της συνεχίζει να καθορίζει νέα πρότυπα στη βιομηχανία, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία με design που εστιάζει στις ανάγκες των χρηστών.

NETWORK