Ελλάδα

Καιρός: Με δροσιά μας «αποχαιρετά» αύριο ο Ιούνιος

Καιρός: Με δροσιά μας «αποχαιρετά» αύριο ο Ιούνιος Καιρός: Με δροσιά μας «αποχαιρετά» αύριο ο Ιούνιος
Καιρός: Δροσερή ατμόσφαιρα με σταδιακή μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, αρκετό ήλιο αλλά και σύντομες τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά της χώρας.

Ο υδράργυρος θα φτάσει στο τέλος της εβδομάδας τους 36 με 38 βαθμούς τοπικά, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
 
Πιο αναλυτικά την Πέμπτη:
 
Στη Θράκη παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι βόρειοι στο Ιόνιο στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς και στα ανατολικά μέχρι 33 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 29 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους. Το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους τοπικά μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Αττική λίγες τοπικές παροδικές νεφώσεις και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.