Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 1/7

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 1/7 Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 1/7
Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο κατά 2 με 3 βαθμούς και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Περισσότερα νέφη και τοπικές μπόρες ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν και πάλι τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη, στη Μακεδονία και τοπικά σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή:
 
Στη Θράκη  και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με τοπικές σύντομες βροχές τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη  ήλιος με αραιές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 23 έως 34 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι βόρειοι στο Ιόνιο μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 και στα ανατολικά μέχρι 36 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 31 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους τοπικά μέχρι τα 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους τοπικά μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία και την κεντρική  Ελλάδα αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, και στην ανατολική Στερεά σύντομες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 22 έως 37 βαθμούς.
 
Στην Αττική αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.