Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 3/7

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 3/7 Ο καιρός σήμερα Κυριακή 3/7
Με τα θερμόμετρα σε όλη τη χώρα πάνω από τους 30 βαθμούς θα κυλήσει η Κυριακή και οι μέγιστες τιμές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα αλλά και την Πελοπόννησο θα αγγίξουν τους 36 με 38 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά σήμερα Κυριακή:
 
Στη Θράκη  και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 20 έως 37 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη  διαστήματα με νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 24 έως 36 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ήλιος με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι βόρειοι στο Ιόνιο μέχρι τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με αραιή συννεφιά και τοπικές σύντομες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 και στα ανατολικά μέχρι 38 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 32 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη αίθριος καιρός με δυτικούς-βορειοδυτικούς ανέμους βαθμιαία πιο ισχυρούς που το βράδυ τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα ανατολικά του νομού. Το θερμόμετρο από 24 έως 32 βαθμούς.
 
Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 24 έως 38 βαθμούς.
 
Στην Αττική αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και  ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.