Ελλάδα

Αίθριος ο καιρός σήμερα, με αραιές νεφώσεις

Αίθριος ο καιρός σήμερα, με αραιές νεφώσεις Αίθριος ο καιρός σήμερα, με αραιές νεφώσεις
Καλός καιρός σε όλη τη χώρα με τους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο μέχρι τα 7 μποφόρ στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 34 με 37 βαθμούς στο σύνολο της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην ορεινή Ήπειρο.

Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά και πιθανότητα για τοπικές βροχές από το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς.

Στο εσωτερικό της Ηπείρου τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με λίγη συννεφιά και τη θερμοκρασία από 21 έως 34 και στα ανατολικά μέχρι 37 βαθμούς.

Στην Κρήτη αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από δεν θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις πιο πυκνές στα βόρεια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.