Ελλάδα

Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Γενικά αίθριος καιρός την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα θα είναι μεταβλητοί με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 36 βαθμούς και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.