Ελλάδα

Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα θα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα θα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στέρεα, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 και στα Δωδεκάνησα μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.