Ελλάδα

Συννεφιασμένος ο καιρός αύριο - Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα

Συννεφιασμένος ο καιρός αύριο - Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα Συννεφιασμένος ο καιρός αύριο - Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα
Αύριο, Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με παροδικές μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Αναλυτικά:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά κατά την διάρκεια της ήμερας μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί με ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στη δυτικά Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Στην Ήπειρο, τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, παροδικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός. Οι ανέμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου.