Ελλάδα

Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο - Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο - Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο - Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες. Ο καιρός θα παραμείνει καλός με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις στα ηπειρωτικά και λίγες τοπικές μπόρες στα βόρεια κυρίως ορεινά. Τέλος οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι και πιθανή βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά, ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά στα ορεινά, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 13 έως 35 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος και βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια και πιθανή βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική καλός καιρός. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.