Ελλάδα

Άστατος ο καιρός αύριο - Δείτε που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Άστατος ο καιρός αύριο - Δείτε που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Άστατος ο καιρός αύριο - Δείτε που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Άστατος καιρός αναμένεται σε αρκετές περιοχές της χώρας το επόμενο διήμερο, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά και βροχές και τοπικές καταιγίδες. Από την Παρασκευή ο καιρός αναμένεται σταδιακά θα βελτιωθεί.

Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές μπόρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, τοπικά τη Θεσσαλία ισχυρές. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.