Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα - καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα - καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση
Σε 8ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Σώρρας - Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του που καταδικάστηκαν ερήμην, σήμερα (17/3/2017) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταδίκη έχει δοθεί παραγγελία εκτέλεσης της απόφασης, οπότε όπου εντοπιστεί αναμένεται να συλληφθεί.

Πριν από λίγο καιρό, ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος του, Φώτης Λεπίδας, μιλώντας στο «Ε» είχε πει για την υπόθεση: «Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος».