Ελλάδα

Παραδίδεται αύριο ακίνητο του ΟΑΕΔ στο Δήμο Ελευσίνας

Παραδίδεται αύριο ακίνητο του ΟΑΕΔ στο Δήμο Ελευσίνας
Στην Ελευσίνα θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθ. Μαρία Καραμεσίνη και ο β’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγής Καρέλας.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή των συμβάσεων χρησιδανείου με τον Δήμο Ελευσίνας, με το οποίο ο ΟΑΕΔ παραχωρεί τη χρήση οικοπεδικής έκτασης εμβαδού 1.870 τ.μ. μετά του υπάρχοντος σκελετού τριώροφου κτιρίου συνολικής επιφανείας 2.400 τ.μ. Ο Δήμος θα αποπερατώσει τις εργασίες στο κτίριο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις πολιτιστικές του δραστηριότητες.

Η υπογραφή των συμβάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, σε εκδήλωση στις 10.30 πμ. Στη συνέχεια η Διοικήτρια και ο Αντιπρόεδρος θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στους οικισμούς Εργατικών Κατοικιών «Ελευσίνα IV» και «Ελευσίνα V», όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ακίνητο, καθώς και τρία διατηρητέα παλαιά βιομηχανικά κτίρια, των οποίων εκκρεμεί η αποκατάσταση και η απόδοσή τους στον Δήμο Ελευσίνας για την εγκατάσταση νέων κοινωφελών χρήσεων για το σύνολο της πόλης.

Επίσης, η Διοικήτρια και ο Αντιπρόεδρος θα επισκεφθούν το ΚΠΑ2 Ελευσίνας. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των άµεσων κι αµφίδροµων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόµενους του Οργανισµού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.