Ελλάδα

Εκδηλώσεις για το κοινό στο Πεδίον του Άρεως

Εκδηλώσεις για το κοινό στο Πεδίον του Άρεως
Δύο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, φιλομαθείς και ρομαντικούς διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών στο Πεδίον του Άρεως την ερχόμενη Κυριακή (11/6).

Οι εκδηλώσεις, όπως αναφέρει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας «πολιτισμός για όλους» με παρεμβάσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την δημιουργική ενασχόληση, μέσα από την αξιοποίηση του πάρκου.

Ειδικότερα, η δράση με θέμα: Διαβάζω στα Πάρκα θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο Φινόπουλου από 10:30 έως - 14:30 με δραστηριότητες: Φιλαναγνωσίας, Εικαστικά, Εργαστήρια και Παιχνίδια. Διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με το Νηπιαγωγεία, δημοτικά, προσκόπους και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας.

Η δεύτερη εκδήλωση: Athens gardens festival διοργανώνεται σε συνεργασία με το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, τον Οργανισμό πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, από 5 μ.μ. έως 9.20 μ.μ. (στο άγαλμα του Κων/νου προς την Λεωφόρο Ηρώων του 1821).

Το προσφερόμενο πρόγραμμα διαθέτει συναυλίες αλλά και ένα εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους με Θέμα:«Φυσικά μουσικά τοπία & εκφάνσεις ρομαντισμού».