Ελλάδα

Μυστήριο με πτώμα στον Υμηττό – ερευνάται αν πρόκειται για αγνοούμενο αστυνομικό

Μυστήριο με πτώμα στον Υμηττό – ερευνάται αν πρόκειται για αγνοούμενο αστυνομικό
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από ένα μακάβριο εύρημα στον Υμηττό από περιπατητές που ίσως δώσει δραματικές απαντήσεις σε ένα θρίλερ εξαφάνισης με αναπάντητα ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό δρόμο και στην περιοχή της "Κυρά Ελένης" στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση και δίπλα του ένα πιστόλι. Σοκαρισμένοι οι περιπατητές ενημέρωσαν ένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η σορός είναι δύσκολο να απαντήσουν με βεβαιότητα για την ταυτότητα του νεκρού, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τα συνωδά στοιχεία να πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης Αντώνη Δημοτάκη που υπηρετούσε πριν την εξαφάνισή του στην ΥΜΕΤ και εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Καισαριανή, στα τέλη Απριλίου, από το οποίο έφυγε παίρνοντας μαζί του μόνο το πιστόλι του.