Ελλάδα

Ανήλικος ληστής συνελήφθη στο Αιτωλικό

Ανήλικος ληστής συνελήφθη στο Αιτωλικό
Λίγες ώρες μετά την επίθεση σε έναν 64χρονο στο δημοτικό πάρκινγκ της περιμετρικής οδού του Αιτωλικού, ο ανήλικος δράστης συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ένας ακόμη συνεργός του στη ληστεία, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται

Οι δυο τους ακινητοποίησαν στον χώρο στάθμευσης τον άτυχο άνδρα αργά το βράδυ της Πέμπτης, τον ξυλοκόπησαν και άρπαξαν από την τσέπη του παντελονιού του 20 ευρώ και το κλειδί του αυτοκινήτου του. Όμως, οι άμεσες έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των στοιχείων του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για ληστεία.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, είχαν γίνει οκτώ προσαγωγές και έξι έρευνες σε σπίτια της περιοχής. Σε δυο από αυτά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άνδρες ηλικίας 51 και 40 χρόνων, που ο πρώτος διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και ο δεύτερος είχε στην κατοχή του 29 κροτίδες μεγάλης ισχύος και 100 γραμμάρια λαθραίου καπνού!