Ελλάδα

Διακοπή του πρωταθλήματος επ' αόριστον! - Τσίπρας: Αυτή η ιστορία θα τελειώσει

Διακοπή του πρωταθλήματος επ' αόριστον! - Τσίπρας: Αυτή η ιστορία θα τελειώσει
Την επ' αόριστον διακοπή και την άμεση έναρξη συζητήσεων με τους φορείς του ποδοσφαίρου για ένα νέο πιο αυστηρό πλαίσιο στο πρωτάθλημα αποφάσισε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη στο Μέγαρο Μαξιμου.

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε η κυβερνητική σύσκεψη μετά τα χθεσινα επεισόδια της Τούμπας και την είσοδο του Ιβαν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με πιστολι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης είπε στους συνεργάτες του: "Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους". 

Σε δηλώσεις του ο Γ.Βασιλειάδης τόνισε ότι: "Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και τις επόμενες ώρες ξεκινούν άμεσα συναντήσεις με φορείς του ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία, την Λίγκα και την Ουέφα. Το πρωτάθλημα δεν θα ξαναεκκινήσει εαν δεν υπάρξει νεο, σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω. Το πλάισιο είναι σαφές και πρέπει να αυστηροποιηθεί περισσότερο. Είμαστε σε επικοινωνία με την Ουέφα.