Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για Πετρούπολη: Η 19χρονη είχε κάνει έκτρωση πριν τρία χρόνια

Νέες αποκαλύψεις για Πετρούπολη: Η 19χρονη είχε κάνει έκτρωση πριν τρία χρόνια
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την 19χρονη στην Πετρούπολη που γέννησε στην μπανιέρα και στην συνέχεια σκότωσε το μωρό της, έχοντας συνεργό την 52χρονη μητέρα της και στην συνέχεια το πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της 19χρονης, Σπύρος Δημητρίου, αλλά και η ίδια στην απολογία της, η μητέρα είχε ξανακάνει έκτρωση στην Λήμνο όπου ζούσε πριν τρία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεσή της: «Έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από έξι χρόνια και ζω με τον αδελφό και τη μητέρα μου. Μέχρι 2016 μέναμε στη Λήμνο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε Αθήνα γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία που το λέγανε H.I και τον φώναζαν Γιώργο. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος , αλλά το καταλάβαμε νωρίς και αποφάσισα να κάνω έκτρωση γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου, ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος, ο Γιώργος, με χτύπαγε , μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά».

Η 19χρονη ανέφερε πως πριν τρία χρόνια είχε αντιληφθεί εγκαίρως ότι κυοφορεί, πράγμα που δεν συνέβη σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη υποστήριξε πως αυτή την φορά κατάλαβε πως ήταν έγκυος όταν περίπου είχε φτάσει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυροειδή και τρώω κιόλας. Νόμιζα ότι ειχα πάρει κιλά. Μετά την Πρωτοχρονία κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κωστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω».