Ελλάδα

Δολοφονία 77χρονης: Συνελήφθη ο 85χρονος σύντροφός της - Ασφυξία η αιτία θανάτου

Δολοφονία 77χρονης: Συνελήφθη ο 85χρονος σύντροφός της - Ασφυξία η αιτία θανάτου
Συνελήφθη ο 85χρονος σύντροφός της 77χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα - Πηγές αναφέρουν ότι "χτυπήθηκε με  τηλεκοντρόλ και την έπνιξαν με μαξιλάρι"

Η γυναίκα, που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Συνελήφθη ο 85χρονος σύντροφός της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκατοικούσε με το θύμα στο διαμέρισμα της οδού Κοδριγκτώνος.

Ο 85χρονος,που πάσχει από πρόβλημα υγείας, αναζητούνταν από τις αρχές για να καταθέσει. Τελικά προσήχθη για ανάκριση και συνελήφθη.

Αν και οι γείτονες του ζευγαριού το περιγράφουν ως ένα αγαπημένο ζευγάρι, φαίνεται ότι προηγήθηκε καυγάς πριν τη δολοφονία της 77χρονης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα "φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο από αμβλύ όργανο, συγκεκριμένα από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης. Η 77χρονη φέρει κάταγμα στη μύτη ενώ υπάρχουν στοιχεία ασφυκτικού θανάτου. Το μαξιλάρι είχε κηλίδες αίματος. Ακόμη από τη αυτοψία που διενεργήθηκε το πρωί η 77χρονη φέρεται να έχει αμυντικά τραύματα στα χέρια: μικρές εκδορές και εκχυμώσεις ". 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή.