Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Ίλιγγος από τα 5.400.00 ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ - ΝΕΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ (οι αριθμοί)

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Το ΤΖΟΚΕΡ στην σημερινή κλήρωση της Κυριακής μοιράζει το αστρονομικό ποσό των 5.400.000 ευρώ στους τυχερούς ή τον τυχερό της πρώτης κατηγορίας που θα μαντέψει σωστά τα 5+1 νούμερα του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ

Το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε κατά τη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί και άλλο το ποσό που θα μοιράσει την Κυριακή (14/10), φτάνοντας το αστρονομικό ποσό των 5.400.000 ευρώ!

ΟΠΑΠ: Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1957) είναι οι εξής: 9, 34, 23, 19, 15 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 20

τζοκερ 1957

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Πέμπτης ήταν οι: 23, 24, 31, 33, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

ΤΖΟΚΕΡ

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη κλήρωση βρέθηκαν 5 επιτυχημένα δελτία στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) που κερδίζουν από 23.294,31 ευρώ το κάθε ένα!

Κάποιοι χρησιμοποιούν τις ημερομηνίες γέννησης των μελών της οικογένειάς τους, κάποιοι χρησιμοποιούν τους τυχερούς τους αριθμούς, ενώ υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ακράδαντα σε ένα αλάνθαστο σύστημα. Οι τρόποι επιλογής αριθμών στα τυχερά παιχνίδια είναι αμέτρητοι.

Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος αριθμός Τζόκερ είναι το 6

Ωστόσο, η συχνότητα εμφάνισης των αριθμών αυτών δεν αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται να κληρωθούν και μαζί. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να βγουν αυτοί οι αριθμοί σε ένα νικηφόρο συνδυασμό είναι ακριβώς οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα 5+1 αριθμών.

Επιλογή των γενεθλίων των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας

Το να επιλέγει κανείς αριθμούς βάσει των γενεθλίων σίγουρα περιορίζει την γκάμα των αριθμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει και, επίσης, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο παιχνίδι, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστεί τα κέρδη του με άλλους νικητές που έχουν επιλέξει τους ίδιους αριθμούς.

Μια άλλη μέθοδος που υιοθετείται συχνά είναι να ψάχνει κανείς να βρει τους αριθμούς που δεν έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Η διαίσθησή μας μάς λέει ότι εάν κάτι δεν έχει συμβεί για αρκετό καιρό, τότε μάλλον πρόκειται να γίνει.