Ελλάδα

Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” και ένα συγκινητικό «Αντίο» του ANT1 στον MEGA-λο του ανταγωνιστή

Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” και ένα συγκινητικό «Αντίο» του ANT1 στον MEGA-λο του ανταγωνιστή
Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” απεύθυνε ο ΑΝΤ1 στο Mega και τους ανθρώπους του που μένουν άνεργοι μετά το μαύρο που επιβλήθηκε στο μεγάλο κανάλι

«Επί 29 χρόνια οι δύο σταθμοί και οι εργαζόμενοι τους συναγωνιστήκαμε... στους δρόμους και στο γυαλί. Το "μαύρο" μας προκαλεί μεγάλη θλίψη.» αναφέρει το κανάλι του ΑΝΤ1 και εργαζόμενοι του σε ένα μήνυμα από τον βασικό ανταγωνιστή όλα αυτά τα χρόνια του MEGA.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου υλοποιήθηκε το "μαύρο" της DIGEA στο MEGA, σηματοδοτώντας ένα τέλος εποχής για την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Το MEGA άρχισε να λειτουργεί στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το μεσημέρι. Ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που εξέλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που εξέπεμψε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο Antenna TV (ANT1 σήμερα) Ιδρύθηκε το 1989 και εξέπεμψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 31 Δεκεμβρίου 1989, αποτελώντας τον βασικό ανταγωνιστή του "Μεγάλου Καναλιού" επί σειρά ετών.

"29 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί, πορευτήκαμε πλάι-πλάι, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλο. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, όλα στο πρόγραμμα. MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι", είναι το μήνυμα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.