Ελλάδα

Υποδεχθείτε τον νέο χρόνο στο φαντασμαγορικό Mad New Year΄s Eve - Μία διπλή πρόσκληση κάθε ημέρα από τα Dikaiologitika News στους αναγνώστες του

Υποδεχθείτε τον νέο χρόνο στο φαντασμαγορικό Mad New Year΄s Eve - Μία διπλή πρόσκληση κάθε ημέρα από τα Dikaiologitika News στους αναγνώστες του
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, ανοίγει τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό event. Σε συνεργασία με το Mad Radio 106.2 διαμορφώνει τους χώρους του ξενοδοχείου σε μία μοναδική εμπειρία 4 διαφορετικών μουσικών προορισμών, όπου όλοι όσοι παρευρεθούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από της 10 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί, τα καλύτερα είδη μουσικής στους πλήρεις ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου.

Τα dikaiologitika news χορηγός επικοινωνίας του φαντασμαγορικού event Mad New Year΄s Eve δίνουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες μία διπλή πρόσκληση κάθε ημέρα.

Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό κάντε Share στο post της εκδήλωσης Mad New Year΄s Eve που θα αναρτάται μία φορά την ημέρα σε τυχαίες ώρες, στην σελίδας μας στο Facebook «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» και κάθε απόγευμα λίγο μετά τις 18:00 μμ, ο τυχερός ή η τυχερή αναγνώστρια θα λαμβάνει μήνυμα μέσω Facebook ότι θα ζήσει μαζί με ενα ακόμη άτομο της επιλογής του, την μοναδική εμπειρία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο 5άστερο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Mad New Year΄s Eve Stages

1. Dance Stage

2. R&B Stage

3. Greek Music Stage

4. After Hours VIP House Lounge – Roof Garden (doors open @ 3.00)

Έξι (6) Open Bar για απεριόριστη κατανάλωση βρίσκονται στη διάθεση του πιο MAD κοινού της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

mad openbars

Είκοσι (20) Dancers & Performers προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα.

mad dancers

Περισσότεροι από εικοσιπέντε (25) DJ’s , VJ΄s και Live acts μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και με επίκεντρο τη μουσική, υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία.

mad djs

Στο Penthouse Champagne Roof Garden δείτε την πρώτη ανατολή της χρονιάς με θέα την Ακρόπολη ,παρέα με House Music Vibes, ενώ μετά της 6.30 το πρωί απολαύστε το μοναδικό New Year’s Breakfast Buffet του ξενοδοχείου.

Κλείσε θέση τώρα για το μεγαλύτερο party της χρονιάς! https://www.viva.gr/tickets/music/grand-hyatt-athens/this-is-a-mad-new-year/

Site: www.madnewyear.gr
Event: https://www.facebook.com/events/518732041979795/