Ελλάδα

Πτώμα στο Χαλάνδρι: Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου έχει το «κλειδί» των απαντήσεων

Πτώμα στο Χαλάνδρι: Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου έχει το «κλειδί» των απαντήσεων
Στη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου που βρέθηκε χτες νεκρός στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, αναζητά η αστυνομία τις απαντήσεις.

Σημειώνεται μάλιστα πως η γυναίκα είναι εξαφανισμένη και φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Χθες εντόπισαν το πτώμα οι αστυνομικοί αφού που κλήθηκαν στο διαμέρισμα από ενοίκους της πολυκατοικίας λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το πτώμα το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει μάλιστα πως το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, δεν έχει όμως διευκρινιστεί προς το παρόν, εάν είναι και τα θανατηφόρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δείξει με σαφήνεια η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Αστυνομία αναζητά τον δολοφόνο στο οικογενειακό του περιβάλλον καθώς το σπίτι δεν ήταν παραβιασμένο οπότε και έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο ληστείας.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ανέφερε στους αστυνομικούς πως το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία.

Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.