Ελλάδα

Τέλος Ακριβοπούλου και Καψώχας από την ΕΡΤ - Τι «κρύβεται» πίσω από τις αποχωρήσεις

Τέλος Ακριβοπούλου και Καψώχας από την ΕΡΤ - Τι «κρύβεται» πίσω από τις αποχωρήσεις
Την Παρασκευή τελειώνει η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται  από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στην Κατερίνα Ακριβοπούλου έγινε πρόταση να κάνει σχόλιο στο κεντρικό δελτίο αλλά και να αναλάβει την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής.

Ωστόσο, η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν αρνητική καθώς ήδη είχε αλλάξει ώρα η εκπομπής της για να έρθει η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη ο οποίος μάλιστα μετά από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές.

Την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται πως θα περάσει και ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας, τα σχόλια του οποίου είχαν προκαλέσει το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην κρατική τηλεόραση.

Εκτιμήσεις αποδίδουν αυτήν την απόφαση στην προσπάθεια της ΕΡΤ να διατηρήσει τις ισορροπίες ενόψει των εξελίξεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πάντως, οι πληροφορίες αυτές ελέγχονται ως προς το τι πραγματικά θα γίνει καθώς θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν οτι η εκπομπή ούτως ή άλλως πλησιάζει στην λήξη της λόγω της θερινής σαιζόν οπότε δεν θα υπήρχε και λόγος να κοπεί νωρίτερα παρά μόνο εάν οι υπεύθυνοι ήθελαν να στείλουν έτσι ένα μήνυμα προς την Νέα Δημοκρατία εν όψει εκλογών ώστε να αρθεί το εμπάργκο. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΝΔ εμφανίζεται να έχει συνολικό θέμα με την αντιμετώπισή της από την ΕΡΤ και όχι προσωπικό με το δίδυμο Ακριβοπούλου - Καψώχα.

NETWORK